Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Josep Giribet

Gràcies a la vida

Introduction

La meva fascinació per estudiar la natura i les plantes em va portar a exercir com a herbolari per fires i mercats durant 10 anys per pobles de les comarques de Ponent i ciutats de tot Catalunya. Va ser la meva primera escola de la vida.  L'any 1985 vaig començar a fer creacions gràfiques amb ordinador. L'any 1990 vaig entrar a Belles Arts (Barcelona) i un cop llicenciat vaig donar classes de infografia a l'Escola Massana. Per realitzar la meva tesi doctoral vaig entrar en contacte i formar part de l'IUA (l'Institut Universitari de l'Audiovisual) de la UPF, on vaig impartir docència a la facultat de Comunicació Audiovisual durant 13 anys. Professionalment vaig crear l'empresa calidos.cat que ara ja gestionen els meus fills. 
Durant aquest periple vital de 40 anys no he deixat mai de cultivar l'estudi i la pràctica de l'art per pur gaudi i creixement personal i compartit.
Ara ja retornat als meus orígens a terres de l'Urgell vull dedicar la resta del meu temps a l'estudi i creació sense altre objectiu que compartir amb altres persones el molt que la vida m'ha donat.

Posts

Sorry, we couldn't load the results.

We are in Beta mode. It's possible you might find an error. Please tell us about it at info@aixeta.cat