Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Josep Giribet

Gràcies a la vida

La meva idea de relació entre persones és de donar-se mútuament el que es vulgui sense esperar res a canvi, pel sol fer de fer-ho. Em sento molt proper a la proposta de la Viquipèdia o de RadioParadise, tothom pot gaudir de tot tant si aporta alguna cosa com si no. És la lliure voluntat i empatia de cadascú en la mesura que vulgui i pugui aportar alguna cosa al projecte que li agrada o sintonitza. Una abraçada (ni que sigui virtual:-) seria per mi una aportació suficient.
Els colors de la terra
A partir del gener de 2019 estreno nou estudi. Uns baixos d'una casa antiga, mig adaptats, em serviran d'aixopluc per desenvolupar un projecte que fa temps que perseguixo. Es tracta de pintar quatre retaules de fusta de faig amb pigments naturals que trobi en les nostres comarques. 
Treballaré en diferents camps, el primer serà trobar els materials, orgànics i minerals, que em permetin elaborar pigments per pintar els retaules. En segon lloc treballaré els aspectes creatius; em proposo desenvolupar la idea clàssica dels quatre elements, buscant inspiració en el paisatge més proper. La pintura romànica serà una arrel a explorar. Els colors, pobres, terrosos i sempre austers, han de ser un recurs bàsic de treball. La tècnica final serà el treball d'un lleuger baix-relleu sobre la fusta i una policromia al tremp d'ou. 
Documentar tot aquest procés i compartir-lo periòdicament serà l'objectiu d'aquesta experiència amb aquesta plataforma. Utilitzaré el text, les imatges i el vídeo.
El meu estudi-taller estarà obert a visites concertades per poder rebre explicacions i veure en directe els procediments i resultats.
2,00 € mensuals